• GSV Vets knokken zich naar verdiende overwinning

Na een reeks nederlagen werd het weer eens tijd voor een overwinning. En die kwam er ook. Zeer verdiend en zeer zwaar bevochten. Met vlagen mooi voetbal en schitterende doelpunten werden de Vets (nou ja Veteranen) van Catsop met een verdiende nederlaag van 4-3 de berg af gestuurd.

Toch zag het er lang niet naar uit. Catsop bleek zeer effectief en wist 2 doelpunten te scoren uit 2 kansen. Bij het eerste doelpunt was er een misverstand in de verdediging en ging stand-in goalie Zubizaretta (Stan Nijsten) niet geheel vrijuit. Maar gedurende de wedstrijd herstelde hij zich prima en hield een paar ballen prima uit zijn doel. Nog voor rust kwamen we gelijk met Catsop. Eerst was er een mooi afstandsschot van Dennis in de driehoek. Het volgende doelpunt eindigde ook in de driehoek. Jack nam uit de corner van Dennis de bal volley en ronde magistraal af 2-2.

Ook in de 2e helft namen we het heft in handen, maar was het Catsop dat op 2-3 kwam uit een strafschop. Die werd veroorzaakt door Noƫl, die vervolgens helaas de bal tegen de tegenstander trapte toen die op de grond lag. De goed leidende scheids Maurice Senden stuurde Noƫl terecht naar de kant. Het enige smetje op de wedstrijd. Uit een scrimmige voor de goal maakte Peter via een intikker 3-3. En de jacht op de overwinning werd beloond door wederom een mooi doelpunt in de driehoek van Menno. Eindstand 4-3.

Uiteraard werd de verdiende overwinning gevierd in de kantine. Het gerstenat vloeide rijkelijk en de loterij werd door de keeper van Catsop gewonnen. Niemand van onze Vets die daarom maalde, aangezien de belangrijkste overwinning op het kunstgras werd geboekt. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Bunde op het programma. Op naar meer succes.