• Hoofdtrainer Bart Meulenberg ook een 6e seizoen in Genhout

  Het bestuur en de technische commissie van GSV'28 zijn verheugd om bekend te maken dat hoofdtrainer Bart Meulenberg ook in het seizoen 2021/2022 de leiding heeft over het vlaggenschip van onze vereniging.

  Voordat voor het tweede opeenvolgende seizoen de competitie werd stilgelegd vanwege het coronavirus was Bart gestart aan zijn vijfde seizoen in Genhout. Niet zonder succes. Onder zijn leiding pakte GSV'28 al een periodetitel, bleven onze mannen 33 opeenvolgende thuiswedstrijden ongeslagen en eindigde GSV'28 vorig (afgebroken) seizoen in de top van de 2e klasse G (op basis van verliespunten als koploper). 

  Deze goede resultaten, zijn binding met onze vereniging, goede relatie met spelers en een zeer constructieve samenwerking binnen het technische kader van GSV'28 vormden de basis om de samenwerking opnieuw met een seizoen te verlengen.

  Bart was al de allereerste hoofdtrainer in de clubhistorie van GSV'28 die langer dan vier seizoenen de leiding heeft over ons eerste elftal. Daar komt nu nog eens een zesde seizoen bij. Dat onderstreept nog maar eens het vertrouwen vanuit GSV'28.

  Naast dit goede nieuws over Bart Meulenberg zijn ook de gesprekken met assistent-trainer Bas Dullens positief verlopen. Na zijn voetballende slotstuk van zijn carrière bij GSV'28 is Bas dit seizoen gestart in de rol van assistent-trainer. We zijn erg blij dat ook Bas nog een jaartje 'bijgetekend' heeft bij onze rood-witten.

  We wensen Bart, Bas, zijn staf en selectie veel succes in de voorbereidingen op het restant van dit tweede opeenvolgende afgebroken corona seizoen. Hopelijk zien we elkaar snel weer op ons Jean Nijsten Sportpark. Blijf gezond, prettige feestdagen en 'nne gooije roetsj!