• Mannen van 2 opnieuw de sterkste in thuisduel tegen Hellas

Met nog 5 wedstrijden op de wedstrijdplanning begonnen de manne van 2 als koploper aan hun 16e competitieduel. Hekkensluiter Hellas 2 was de tegenstander. Dit team presteert de laatste weken steeds beter en moest niet worden onderschat.

Dit gebeurde ook niet want voor de rust waren de manne van 2 heer en meester en konden alleen de paal en lat voorkomen dat de verdiende voorsprong meeging naar het kleedlokaal voor het nuttigen van de gebruikelijke pauzedrankjes.

Na de rust hetzelfde spelbeeld. Er moest echter worden gewacht tot de 59e speelminuut voordat Max de score opende en de 1-0 op het elektronische scorebord verscheen. In het restant van de 2e helft werd het spel niet beter en was het Hellas die alle moed verzamelde en onze manne terugdrongen op hun eigen speelhelft. Na een vrije trap van Hellas wist Roy door een prima safe de gelijkmaker te voorkomen en moesten we 3 minuten voor tijd de hulp van de paal inroepen... Gelukkig blies de scheidsrechter op tijd op zijn fluitje en konden er weer 3 punten worden bijgeschreven in de totaalstand.

Enkele vaste supporters vonden het spel van de manne onder de maat maar in deze fase van de competitie telt maar 1 ding: "3 punten en verder gein nuuts". Voor komende zondag staat de uitwedstrijd tegen Heer 2 op het programma. De manne van 2 gaon d'r veur en verder gein nuuts.